Display Menu Menu

FOR GASTRO & HOTEL 2019

Čtvrtek, Říjen 10, 2019

Čtvrtek, Říjen 10, 2019 - 8:00am

FOR GASTRO & HOTEL 2019 se blíží! 

Akce se koná v termínu 10. - 13. 10. 2019

Dovolte nám pozvat vás na již devátý mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie. 

Na co se můžete těšit:

  • Prezentace tuzemských i zahraničních vystavovatelů, výrobců a obchodníků 
  • Setkání s odborníky v oblasti HoReCa
  • Odborné přednášky, konference a workshopy
  • Kulinářské speciality a novinky na trhu
  • Soutěže a interaktivní prezentace

VSTUPENKU ZÍSKÁTE ZDARMA ZDE!

Více informací o veletrhu zjistíte na stránkách FOR GASTRO & HOTEL

Těšíme se na Vás na našem stánku!

 

Harmonogram barista show For Gastro&Hotel 2019

10.10.2019

14:00 hodin - Jiří Čad - barista Nestlé Professional SCA level 1. a 2., Naďa Seidlová - soutěžící na juniorských soutěžích baristů podle standardů SCA, studentka hotelové školy v Poděbradech

Signature drink Hint of strawberry, jahodový sorbet, led, espresso

Nescafé Superiore

 

11.10.2019

14:00hodin - Jiří Čad - barista Nestlé Professional SCA level 1. a 2., Naďa Seidlová - soutěžící na juniorských soutěžích baristů podle standardů SCA, studentka hotelové školy v Poděbradech

Signature drink Esperanzas de manzana, bio jablečný mošt, skořicovo badyánový sirup z hnědého cukru, espresso

Nescafé Superiore

 

12.10.2019

12:00 hodin - Jiří Čad - barista Nestlé Professional SCA level 1. a 2., Naďa Seidlová - soutěžící na juniorských soutěžích baristů podle standardů SCA, studentka hotelové školy v Poděbradech

Signature drink Hint of strawberry, jahodový sorbet, led, espresso

Nescafé Superiore

 

Harmonogram cooking show For Gastro&Hotel 2019

10.10.2019

12:00 hodin - Tomáš Kourek -Kuchař roku 2015-2016, Praha

Pečený filet a ceviche z mořského vlka, špenátové subrics, puy čočka, okurka a fava fazolky pošírované v másle

CHEF rybí fond

 

15:00 hodin - Tomáš Kourek - Kuchař roku 2015-2016, Praha

Supreme z perličky a závin z trhaných stehen, krémová karotka, houby, pommes Duchesse, prach z pečených slupek a omáčka Chasseur

CHEF telecí fond

 

11.10.2019

11:00hodin - Michal Šorf - Babiččina zahrada, Praha

Kachní prso, topinamburové pyré, restovaná divoká brokolice, marinovaná šalotka, tymiánový demi- glace

CHEF telecí fond

 

13:00 hodin - Michal Šorf - Babiččina zahrada, Praha

Flank steak, hříbkový cannelloni, marinované hříbky, lanýžový demi-glace, houbový prach

CHEF houbový koncentrát

 

15:00 hodin - Marek Raditsch, Kampa park, Praha

Provensálská rybí polévka s omáčkou Rouille a sýrem

CHEF rybí fond

 

12.10.2019

11:00 hodin - Jan Rimpler, Kuliner, Brno

Ceviche z bílé tresky s batáty, kukuřicí a chilli, koriandrová majonéza

CHEF zeleninový koncentrát

 

13:00 hodin - Milan Macháček - hotel Passage, Brno

Kaeng khiew wan neua-Dušené hovězí maso, zelené curry, kokosové mléko, thajská bazalka, lilek

CHEF asia koncentrát

 

15:00 hodin - Jan Rimpler, Kuliner, Brno

Anticucho - špízky z marinovaného hovězího srdce, kuřecích jater a prsou, čokoládové chilli demi glace, bramborovo-batátové pyré

CHEF telecí fond

 

13.10.2019

11:00 hodin - Jan Rimpler, Kuliner, Brno

Rib eye steak, salsa mexicana, vegetable salad

CHEF hovězí koncentrát