Display Menu Menu

Sobota, Duben 4, 2020

Děkujeme za emaily i zprávy, které nám píšete přes Facebook.

Tématicky jsou to zprávy různé, ale některé z nich mají jedno společné téma. 

Zajímáte se o to, jaké denní meníčka připravovat, aby se jídla pořád neopakovala a dobře se přepravovala "sebou", při prodeji "přes okýnko".

A to je přesně parketa Jirky Středy.

Chcete vědět, co by připravil on a jak by ingredience kombinoval?

Dnešní menu Jirky Středy

Jirka Středa se zaměřil na to, aby byla denní menu co nejuniverzálnější: 

  • Menu jsou složena ze surovin, které restaurace běžně používají
  • Menu jsou složena s ohlédnutím na rychlost přípravy pokrmu
  • Menu jsou složena tak, aby ve formě take away byl pokrm v kvalitě jako při servírování na talíři
  • Menu jsou složená tak, aby si každý zákazník mohl vybrat, ať už českou klasiku, grilovanou minutku, zeleninový pokrm i sladkou tečku

 

Denní menu

 

denní menu CZ  denní menu CZ  denní menu CZ  denní menu CZ  denní menu CZ