Display Menu Menu

Čokoládová pěna s piškoty, sladkými třešněmi a lesním ovocem

Jednoduchý čokoládový dezert z nadýchané pěny a sezónního ovoce.
  • 10 porcí

Recept:

INGREDIENCE

  • Smetana 125 ml
  • Třešně 70 g 
  • Lesní ovoce 30 g
  • Cukrářské piškoty 100 g
  • Cukr moučka 100 g
  • NESTLÉ Docello čokoládová pěna 100 g
  • Mléko 125 ml
 

POSTUP

  • Připravíme NESTLÉ Docello čokoládovou pěnu dle návodu na přípravu a necháme vychladit.
  • Třešně vypeckujeme a obalíme v moučkovém cukru.
  • Postupně pěnu, piškoty, třešně a lesní ovoce vrstvíme do pohárů či kelímků.
  • Necháme vychladit.
 

 

Tip šéfkuchaře: Pro uchování ovoce v čerstvé kondici můžeme použít cukrářský gel, ve kterém ovoce připravíme.