Display Menu Menu

Hovězí roastbeef, salát z melounu a oliv, pepřová omáčka

Nebojte se kombinovat! Roastbeef s pikantní pepřovou omáčkou a salátem z vodního melounu je nepřekonatelné trio, které si právem získá všechny vaše sympatie. Osvěžující, výrazné a zkrátka dokonalé!

    RECEPT

    INGREDIENCE 

    • Hovězí roštěná 1800 g
    • Worchester 200 ml
    • MAGGI sojová omáčka 100 ml
    • Thomy hořčice americká 200 g
    • Thomy combiflex 100 ml
    • Vodní meloun 2000 g
    • Olivy černé 300 g
    • Jarní cibulka 2 svazky
    • Sýr feta 500 g
    • CHEF pepřová omáčka 1000 ml
    • Sůl a pepř

    POSTUP

    1. Roštěnou si očistíme, nasolíme a opepříme.
    2. Hořčici, sojovou a worchesterovou omáčku si společně promícháme. Do vznklé marinády naložíme maso a necháme v ní 24 hodin.
    3. Maso vyjmeme z marinády a prudce opečeme. Vložíme do konvektomatu a pečeme s pomocí sondy na 53 stupňů Celsia.
    4. Meloun si nakrájíme, přidáme nasekanou jarní cibulku, černé olivy a sýr.
    5. CHEF pepřovou omáčku si krátce prohřejeme.