Display Menu Menu

Kouhout na víně, glazírovaná šalotka, panchetta chips, pyré z pečeného květáku

  • high

RECEPT:

INGREDIENCE

Kohout na víně:

Pyré z květáku:

 

  •  Pancetta 50 g

POSTUP

Kohout na víně:

  • Maso si očistíme a okořeníme.
  • Na oleji orestujeme nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme bylinky a kohouta.
  • Zalijeme červeným vínem a dusíme do měkka.
  • Připravíme si hovězí šťávu dle návodu, kterou přidáme ke kohoutovi. Společně provaříme.
  • Na oleji si orestujeme šalotku, žampiony a panchetu jako doplněk do omáčky.

Pyré z květáku:

  • Květák si očistíme a uvaříme. Na oleji růžičky orestujeme.
  • Vložíme do mixéru, zalijeme smetanou a máslem, dochutíme muškátovým oříškem a solí.
  • Rozmixujeme v hladké pyré.

 

  • Z plátků panchety si na sucho vypražíme chipsy.