Display Menu Menu

Mladé listy salátu, marinovaný fenykl, tygří krevety v křupavých nudlích, yuzu gel

    RECEPT

    INGREDIENCE 

    Salát:

    • Listový salát mix 4 ks
    • Fenykl 500 g
    • Ředkvičky 2 svazky
    • Thomy Combiflex 100 ml
    • Balzamikový ocet světlý 50 ml
    • Kopr 20 g
    • Citronová šťáva 50 ml

    Krevety:

    • Tygří krevety 1000 g
    • Kadaif nudle 500 g
    • THOMY Combiflex 500 ml
    • Sůl a pepř

    Yuzu gel:

    • Yuzu pyré 100 g
    • Sosa Gel crém 10 g

     

    POSTUP

    Salát:

    • Listy salátu si očistíme a natrháme.
    • Ředkvičky nakrájíme na plátky
    • Fenykl si nakrájíme na plátky a marinujeme v marinádě.

    Marináda:

    • Olej, ocet, citronová šťávu si v mixéru vymixujeme, dochutíme solí a přidáme nasekaný kopr

    Krevety:

    • Krevety si očistíme, zbavíme krunýře a střívka.
    • Obalíme v nudlích a prudce smažíme na oleji

    Yuzu gel:

    • Pyré z yuzu si zahustíme gelem.