Display Menu Menu

Mladé listy salátu, marinovaný fenykl, tygří krevety v křupavých nudlích, yuzu gel

  • high

RECEPT

INGREDIENCE 

Salát:

  • Listový salát mix 4 ks
  • Fenykl 500 g
  • Ředkvičky 2 svazky
  • Thomy Combiflex 100 ml
  • Balzamikový ocet světlý 50 ml
  • Kopr 20 g
  • Citronová šťáva 50 ml

Krevety:

  • Tygří krevety 1000 g
  • Kadaif nudle 500 g
  • THOMY Combiflex 500 ml
  • Sůl a pepř

Yuzu gel:

  • Yuzu pyré 100 g
  • Sosa Gel crém 10 g

 

POSTUP

Salát:

  • Listy salátu si očistíme a natrháme.
  • Ředkvičky nakrájíme na plátky
  • Fenykl si nakrájíme na plátky a marinujeme v marinádě.

Marináda:

  • Olej, ocet, citronová šťávu si v mixéru vymixujeme, dochutíme solí a přidáme nasekaný kopr

Krevety:

  • Krevety si očistíme, zbavíme krunýře a střívka.
  • Obalíme v nudlích a prudce smažíme na oleji

Yuzu gel:

  • Pyré z yuzu si zahustíme gelem.