Display Menu Menu

Restované cukety na másle v koprové omáčce s uzeným lososem a parmezánem

Cukety jsou skvělé v jakékoli úpravě a koprová omáčka k uzenému lososu prostě patří.
  • 10 porcí

Recept:

INGREDIENCE
 
  • Cukety 1500 g
  • THOMY Combiflex 100 ml
  • Česnek 100 g
  • Kopr 50 g
  • Smetana 1000 ml
  • CHEF Tekutý koncentrát zeleninový 30 ml
  • Uzený losos 1000 g
  • Parmezán 200 g
  • Sůl a pepř
 

POSTUP

  • Cukety nakrájíme na kolečka a orestujeme na THOMY Combiflex oleji.
  • K cuketě přidáme nakrájený stroužek česneku a snítku nasekaného čerstvého kopru.
  • Zjemníme smetanou a chuť posílíme CHEF Tekutým koncentrátem zeleninovým.
  • Cuketu vložíme do talíře, přidáme plátky uzeného lososa a zasypeme nastrouhanými hoblinkami parmezánu.
 

 

Tip šéfkuchaře: Cuketu můžeme nahradit plátky lilku, či grilovanými paprikami v kombinaci s čerstvou bazalkou.