Display Menu Menu

Selečí kolínko, glacée z černého piva, zelí z červené řepy, glazírovaná mini kapusta

Hledáte jarní inspiraci, která zaručeně sklidí úspěch? Neváhejte vyzkoušet selečí kolínko s glacée z černého piva, zelím z červené řepy a glazírovanou mini kapustou. Tento recept provoní kuchyni a netradiční kombinací chutí potěší zákazníky.

    Recept:

    INGREDIENCE

    Selečí kolínko:

    •  Selečí kolínka 1500 g
    •  Šalotka 200 g
    •  Mrkev, celer, petržel 800 g
    •  Thomy Comiflex 200 ml
    •  Tymián, rozmarýn 20 g
    •  Černé pivo 1000ml
    •  MAGGI vepřová šťáva 100 g
    •  Sůl a pepř

    Zelí z řepy:

    •  Červená řepa 1000 g
    •  Thomy Combiflex 100 ml
    •  Červená cibule 200 g
    •  Ocet 100 ml
    •  Cukr krupice 200 g
    •  CHEF zeleninový koncentrát 40 ml
    •  Sůl a pepř

    Mini kapusta:

    •  Kapusta růžičková 500 g
    •  Thomy Combiflex 100 ml
    •  Sůl a pepř

    POSTUP

    Selečí kolínko:
    • Maso si očistíme a okořeníme.
    • Na oleji orestujeme nakrájenou kořenovou zeleninu a šalotku přidáme bylinky a selečí kolínka.
    • Zalijeme černým pivem a dusíme do měkka.
    • Připravíme si vepřovou šťávu dle návodu, kterou přidáme ke kolínkům. Společně provaříme.


    Zelí z řepy:

    •  Řepu si nakrájíme na nudličky.
    •  Na oleji si orestujeme červenou cibuli nakrájenou na jemno, přidáme řepu, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
    •  Dochutíme cukrem, octem a zeleninovým koncentrátem.

    Mini kapusta:

    •  Kapustu si očistíme v horké vodě krátce povaříme.
    •  Na oleji kapustičky orestujeme a dochutíme solí.
       

    Produkty použity v receptech