Display Menu Menu

Selečí kolínko, glacée z černého piva, zelí z červené řepy, glazírovaná mini kapusta

Hledáte jarní inspiraci, která zaručeně sklidí úspěch? Neváhejte vyzkoušet selečí kolínko s glacée z černého piva, zelím z červené řepy a glazírovanou mini kapustou. Tento recept provoní kuchyni a netradiční kombinací chutí potěší zákazníky.

INGREDIENCE

Selečí kolínko:

  •  Selečí kolínka 1500 g
  •  Šalotka 200 g
  •  Mrkev, celer, petržel 800 g
  •  Thomy Comiflex 200 ml
  •  Tymián, rozmarýn 20 g
  •  Černé pivo 1000ml
  •  MAGGI vepřová šťáva 100 g
  •  Sůl a pepř

Zelí z řepy:

  •  Červená řepa 1000 g
  •  Thomy Combiflex 100 ml
  •  Červená cibule 200 g
  •  Ocet 100 ml
  •  Cukr krupice 200 g
  •  CHEF zeleninový koncentrát 40 ml
  •  Sůl a pepř

Mini kapusta:

  •  Kapusta růžičková 500 g
  •  Thomy Combiflex 100 ml
  •  Sůl a pepř

POSTUP

Selečí kolínko:
• Maso si očistíme a okořeníme.
• Na oleji orestujeme nakrájenou kořenovou zeleninu a šalotku přidáme bylinky a selečí kolínka.
• Zalijeme černým pivem a dusíme do měkka.
• Připravíme si vepřovou šťávu dle návodu, kterou přidáme ke kolínkům. Společně provaříme.


Zelí z řepy:

  •  Řepu si nakrájíme na nudličky.
  •  Na oleji si orestujeme červenou cibuli nakrájenou na jemno, přidáme řepu, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  •  Dochutíme cukrem, octem a zeleninovým koncentrátem.

Mini kapusta:

  •  Kapustu si očistíme v horké vodě krátce povaříme.
  •  Na oleji kapustičky orestujeme a dochutíme solí.
     

Produkty použity v receptech