Display Menu Menu

Sladká tomatová polévka, raviola s crème frâiche, grilovaná čekanka a bazalkový olej

Tomatová polévka, jak ji neznáme. Raviola s créme frâiche, grilovanou čekankou a bazalkovým olejem na závěr!

    Recept:

    INGREDIENCE

    • MAGGI Drcená rajčata 1000 g
    • Šalotka 200 g
    • CHEF Tekutý koncentrát zeleninový 100 ml
    • Mouka na těstoviny (semola, farina) 200 g
    • Vejce (žloutky) 10 ks
    • Crème frâiche 500 g
    • Čekanka 3 ks
    • THOMY Combiflex 100 ml
    • Bazalka 100 g
    • Olivový olej 100 ml
    • Sůl a pepř

                            

    POSTUP

    • Na Thomy Combiflexu orestujeme nakrájenou šalotku, přidáme MAGGI Polpa di Pomodoro a restujeme.
    • Zalijeme vodou a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátem zeleninovým. Krátce povaříme a promixujeme.
    • Z mouky a žloutků vypracujeme těsto na ravioli. Bazalku nasekáme a promícháme s crème frâiche. Naplníme ravioli a uvaříme je v osolené vodě.
    • Čekanku ugrilujeme na Thomy Combiflexu.
    • Bazalku a olivový olej umixujeme a přecedíme.
    • Tomatovou polévku podáváme s raviolami a grilovanou čekankou. Zakápneme bazalkovým olejem.

                            

    Tip: Do základu polévky a pro sladší chuť můžeme použít THOMY Kečup jemný.