Display Menu Menu

Sladká tomatová polévka, raviola s crème frâiche, grilovaná čekanka a bazalkový olej

Tomatová polévka, jak ji neznáme. Raviola s créme frâiche, grilovanou čekankou a bazalkovým olejem na závěr!

Recept:

INGREDIENCE

  • MAGGI Drcená rajčata 1000 g
  • Šalotka 200 g
  • CHEF Tekutý koncentrát zeleninový 100 ml
  • Mouka na těstoviny (semola, farina) 200 g
  • Vejce (žloutky) 10 ks
  • Crème frâiche 500 g
  • Čekanka 3 ks
  • THOMY Combiflex 100 ml
  • Bazalka 100 g
  • Olivový olej 100 ml
  • Sůl a pepř

                        

POSTUP

  • Na Thomy Combiflexu orestujeme nakrájenou šalotku, přidáme MAGGI Polpa di Pomodoro a restujeme.
  • Zalijeme vodou a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátem zeleninovým. Krátce povaříme a promixujeme.
  • Z mouky a žloutků vypracujeme těsto na ravioli. Bazalku nasekáme a promícháme s crème frâiche. Naplníme ravioli a uvaříme je v osolené vodě.
  • Čekanku ugrilujeme na Thomy Combiflexu.
  • Bazalku a olivový olej umixujeme a přecedíme.
  • Tomatovou polévku podáváme s raviolami a grilovanou čekankou. Zakápneme bazalkovým olejem.

                        

Tip: Do základu polévky a pro sladší chuť můžeme použít THOMY Kečup jemný.