Display Menu Menu

Smažené rybí hranolky s koprem a celerovým pyré

Oživte své menu trochu jiným zpracováním bílé ryby. Místo bramborové kaše připravte celerové pyré.
  • 10 porcí

Recept:

INGREDIENCE
 
  • Filety bílé ryby 800 g
  • MAGGI Zlatá Obalovací Směs Sezam 200 g
  • CHEF Tekutý koncentrát zeleninový 50 ml
  • Kopr čerstvý 20 g
  • Olej fritovací 200 ml
  • Celer 1000 g
  • Mléko 1000 ml
  • Sůl
 

POSTUP

  • Rybí filety nakrájíme na delší hranolky a posypeme sekaným koprem. Navlhčíme vodou a obalíme v MAGGI Zlaté Obalovací Směsí Sezam.
  • Usmažíme dozlatova.
  • Celer očistíme a nakrájíme na menší kousky. Uvaříme do měkka ve vodě s mlékem.
  • Uvařený celer rozmixujeme a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátem zeleninovým.
  • Na talíř rozetřeme pomocí cukrářské karty celerové pyré, přidáme rybí hranolky a dozdobíme citronem a byklinkami.
 
 

Tip šéfkuchaře: Přílohu můžeme zaměnit za bramborovou kaši, nebo jiné zeleninové pyré