Display Menu Menu

Vepřová krkovička sous vide, houbové ragů, kadeřávek, bylinková strouhánka

    RECEPT

    INGREDIENCE 

     

    POSTUP

    • Vepřovou krkovičku si podélně rozřízneme, osolíme, okořeníme čerstvým tymiánem a zabalíme do fresh folie na válečky.
    • Vložíme do vakuovacích sáčků, zavakuujeme a vaříme v sous vide lázni na 59° Celsia po dobu 75 minut. Po uvaření maso orestujeme.
    • Z MAGGI bramborového těsta si připravíme dle návodu malé kulaté nočky, které uvaříme na páře.
    • Na THOMY Combiflex oleji orestujeme nakrájenou šalotku, přidáme uvařené bramborové nočky, CHEF houbovou omáčku a nasekanou pažitku. Vše společně prohřejeme.
    • Bílou žemli si v konvektomatu usušíme a společně s bylinkami pomocí kutru nasekáme na bylinkovou strouhanku.
    • Krkovičku si obalíme bylinkovou strouhankou, servírujeme s houbovým ragú a kadeřávkem.