Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Přihlášení
nebo
Registrace
Česky
Slovensky
Nestlé Professional
Kulinařina
Polévky a zavářky
Základy, šťávy a Omáčky
Rajčatové produkty
Přílohy
Studené omáčky a oleje
Dezerty
Koření
Produkty na rostlinné bázi
Nápoje
Kávový sortiment
Profesionální Kávovary
Nápojové automaty
Kávové koutky
Značky
Bonka
Buondi
Caro
Chef
Docello
Garden Gourmet
Maggi
Nescafé
Nescafé Alegria
Nescafé Milano
Nesquik
Nestea
Perugina
Ricoré
Thomy
Recepty
NÁPOJOVÉ RECEPTY
Tipy a Triky
Kulinářská inspirace
Nápojová inspirace
Události
Espresso na čokoládě
Nechte se příjemně překvapit lahodnou kombinací espressa a čokolády.
Tisk
Ke stažení
INGREDIENCE
POSTUP
INGREDIENCE
9 g NESCAFÉ Superiore
10 g vysokoprocentní čokolády
jahoda
POSTUP
Do sklenice o objemu 100 ml nastrouháme vysokoprocentní čokoládu.
Zalijeme 18 g výsledného espressa.
Lze dozdobit čerstvou jahodou.
Produkty použity v receptech
NESCAFÉ Superiore 6x1kg
Zrnková káva, 100 % Arabika
Více informací
NESCAFÉ Peru ORGANIC RFA 10x1kg
Zrnková káva, 100% Arabika
Více informací