Veganský

Harira polévka s Garden Gourmet® Veganskými kuličkami, šafránem a aromatickým kořením

Tento recept vás naučí, jak připravit marockou harira polévku na veganský způsob. Tato polévka je velmi sytá a podává se proto zvláště během ramadánu. Nabízí se také v mnoha marockých restauracích, protože je to velmi oblíbená polévka.

    RECEPT

    Suroviny (10 porcí):

    Obloha:

    • Koriandr 50 g
    • Marocký plochý chléb 5 ks
    • Sladké datle 150 g

        Postup:

        • Oloupejte a na kostky nakrájejte cibuli, celer a česnek.
        • Cibuli orestujte na olivovém oleji. Přidejte koření a šafrán.
        • Přidejte Maggi® Tomatový základ, CHEF® Tekutý koncentrát zeleninový a čočku.
        • Stále míchejte a vařte, dokud se čočka nevaří (cca 20 minut).
        • Přidejte cizrnu, Garden Gourmet® Veganské kuličky a vařte dalších 10 minut. Dochuťte solí a pepřem.
        • Podávejte s plochým chlebem, sladkými datlemi a posypte nahrubo nasekaným koriandrem.

        VIDEO PŘÍPRAVA GARDEN GOURMET

        Garden Gourmet od Nestle Professional - banner