Veganský

Indické máslové Garden Gourmet® Veganské Nudličky

Indické máslové Garden Gourmet® Veganské Nudličky s raw mátovo dýňovým salátem a chlebem nan je recept na způsob klasického indického máslového kuřete, které je jedním z nejoblíbenějších indických jídel na světě. Zde vám ukážeme, jak vykouzlit z veganských surovin stejně lahodného výsledku.

    RECEPT

    Suroviny (10 porcí):

    Dýňový salát:

    • Oranžová dýně 1 kg
    • Máta 25 g
    • Mandle 50 g
    • Limetková šťáva 100 ml

    Obloha:

    • Čerstvý koriandr 30-50 g
    • Opečený kokos 2 lžíce
    • Mandle
    • Indický chléb nan

    Postup:

    • Smíchejte mleté chilli se solí, citronovou šťávou a zeleninovým tekutým koncentrátem a poté vše promíchejte s Garden Gourmet® Veganskými Nudličkami.
    • Smíchejte česnek, zázvor, mandle a jogurt do kompaktní hmoty.
    • Vmíchejte suché koření do veganských nudliček a promíchejte s rajčaty a rozinkami.
    • Cibuli oloupejte a nakrájejte nahrubo.
    • Smažte cibuli na oleji ve velkém hrnci po dobu 3-4 minut. Přidejte nudličky a smažte další 2 minuty.
    • Přidejte zbytek ingrediencí a nechte vařit 10-15 minut.

    Postup k přípravě dýňového salátu:

     

    • Oloupejte dýni a odstraňte semena.
    • Dýni nakrájejte na dlouhé jemné plátky.
    • Mátu a mandle nakrájejte nahrubo.
    • Promíchejte všechny ingredience dohromady.

    Servírování:

     

    • Máslové nudličky ozdobte čerstvým koriandrem, nakrájenými mandlemi a kokosem a podávejte s rýží a chlebem.

     

      VIDEO RECEPT

      Garden Gourmet od Nestle Professional - banner