Menu
Veganský

Nudlová polévka s Garden Gourmet® Veganskými nudličkami

Recept na nudlovou polévku kombinuje úžasnou chuť skořice a zázvoru. Jedná se o oblíbené thajské jídlo, které lze konzumovat kdykoli během roku i dne.

    RECEPT

    Suroviny (10 porcí):

    Polévka:

    Obloha:

    • Jarní cibulka 4 ks
    • Rýžový ocet 150 ml
    • Chilli prášek

        Postup:

        • Oloupejte daikon a cibuli a nakrájejte je na kousky, které se vejdou na lžíci.
        • Přidejte všechny přísady do polévky. Přiveďte ji k varu a nechejte ji vařit 10-20 minut.
        • Vařte nudle podle pokynů na obalu a udržujte je v teple.
        • Přidejte Garden Gourmet® Veganské nudličky do polévky na posledních 5 minut.
        • Uspořádejte 10 malých misek na polévku s nudlemi, klíčky, bok choy / špenátem.
        • Nalijte polévku a přidejte veganské nudličky, daikon a cibuli.
        • Podávejte s nakrájenou jarní cibulkou, rýžovým octem a chilli práškem.

        Tip šéfkuchaře:

        • Místo nudlí lze jídlo podávat také s rýží, těstovinami nebo zeleninovými špagety.
        • Ochuťte polévku chilli pastou a čerstvými thajskými bylinkami.

          VIDEO PŘÍPRAVA GARDEN GOURMET

          Garden Gourmet od Nestle Professional - banner