Display Menu Menu

Pórkový slaný koláč quiche s GARDEN GOURMET® Veganskými Kuličkami

    RECEPT

    Suroviny:

     

    • GARDEN GOURMET® Veganské Kuličky 640 g
    • Křehké těsto na koláč 800 g
    • Rostlinný olej 100 ml
    • Pórek 1000 g
    • Cuketa 500 g
    • Vejce 4 ks
    • Sýr gouda 250 g
    • Rostlinná zakysaná smetana 500 g
    • Sůl a pepř

    Postup:

    • Na oleji si orestujeme nakrájený pórek a cuketu, přidáme zakysanou smetanu, vejce a sýr a dochutíme solí a pepřem. Náplň necháme vychladit.
    • Těsto si vyválíme do koláčové formy, naplníme vychlazenou směsí pórku a cukety, přidáme GARDEN GOURMET® Veganské Kuličky a pečeme v konvektomatu na 170 stupňů Celsia po dobu 35 minut.

    Garden Gourmet od Nestle Professional - banner