Display Menu Menu

Trhaný listový šalát s Garden Gourmet® Grilovanými Veggie rezančekmi a dresingom z granátového jablka

Ľahký veggie šalát s rezančekmi vás osloví skvelou chuťou a spolu s dresingom z granátového jablka vás prekvapí lahodnou kombináciou chutí.

    Trhaný listový šalát s Garden Gourmet® Grilovanými Veggie rezančekmi a dresingom z granátového jablka

    Ingrediencie:

     

    • Garden Gourmet Grilované rezančeky 1000 g

    • Listový šalát (frisée, dubový, rímsky, endívia) 5 ks

    • Rukola 200 g

    • Med 100 g

    • THOMY Combiflex 100 ml

    • Balzamikový ocot biely 100 ml

    • Olivový olej 200 ml

    • Cherry paradajky 500 g

    • Jahody 500 g

    • Soľ a korenie

    Postup:

     

    • Garden Gourmet Grilované rezančeky orestujeme na oleji.

    • Šalát umyjeme a natrháme, premiešame s rukolou a nakrájanými cherry paradajkami.

    • Ocot, olej a med vložíme do mixéra a vymixujeme na emulziu, dochutíme soľou.

    • Šalát premiešame s dresingom, pridáme nakrájané jahody a rezance.