Těstoviny pappardelle all´amatriciana
.
      
    
        Suroviny
                
      
      - 1,3 kg těstovin pappardelle
 - 1 l BUITONI Suga Intenso di Pomodoro
 - 25 ml THOMY Combiflex
 - 0,4 kg plátků hovězího
 - 50 ml olivového oleje
 - 0,25 kg cibule nakrájené na kostičky
 - 40 g cukru
 - 10 g nasekaného česneku
 - 5 g soli
 - 1 g mletého černého pepře
 - 10 g nasekané bazalky
 
        Příprava
        
  
      
      
      - 
        1Na THOMY Combiflex osmažíme plátky hovězího masa.
 - 
        2Rozehřejeme olivový olej, osmažíme cibulku a zkaramelizujeme ji s cukrem.
 - 
        3Přidáme MAGGI Tomatový základ a přivedeme k varu.
 - 
        4Dochutíme česnekem, MAGGI Fondor kořenící směsí, solí a pepřem. Servírujeme s těstovinami pappardelle a ozdobíme bazalkou.