Těstoviny pappardelle all´amatriciana
.
Suroviny
- 1,3 kg těstovin pappardelle
- 1 l BUITONI Suga Intenso di Pomodoro
- 25 ml THOMY Combiflex
- 0,4 kg plátků hovězího
- 50 ml olivového oleje
- 0,25 kg cibule nakrájené na kostičky
- 40 g cukru
- 10 g nasekaného česneku
- 5 g soli
- 1 g mletého černého pepře
- 10 g nasekané bazalky
Příprava
-
1Na THOMY Combiflex osmažíme plátky hovězího masa.
-
2Rozehřejeme olivový olej, osmažíme cibulku a zkaramelizujeme ji s cukrem.
-
3Přidáme MAGGI Tomatový základ a přivedeme k varu.
-
4Dochutíme česnekem, MAGGI Fondor kořenící směsí, solí a pepřem. Servírujeme s těstovinami pappardelle a ozdobíme bazalkou.