Display Menu Menu

Michal Pakandl

Executive Chef Hotel International Prague

„Do jídla nestačí dát srdce a své zkušenosti. Bez kvalitních surovin to nikdy nebude dost dobré."

Michal Pakandl je členem Nestlé Kulinářského týmu od roku 2016. Má mnohaleté zkušenosti v zahraničí, kde pracoval v letech 1996 až 2012. Sbíral zkušenosti a pracoval v Bruselu, Genevě, Bathu (Anglie), Goteborgu a Izraeli. V Praze je pro Michala klíčový hotel InterContinental, kde strávil svá učební léta, poté pracoval jako šéfkuchař v restauraci Zlatá Praha (restaurace hotelu InterContinental).

V roce 1997 nastoupil jako šéfkuchař do společnosti Bohemia Properties a.s. kde měl na starost Hotel DUO v Praze a hotely v Českém Krumlově –Hotel Růže a Old inn.

Od této společnosti odchází v roce 2016 a nastupuje do hotelu International v Dejvicích.

Právě z restaurace Zlatá Praha má jeden ze svých velkých kuchařských zážitků. V roce 1996 vařil pro samotného krále popu – Michaela Jacksona, který byl z večeře nadšený a objednal si přes svého tajemníka jídlo i na druhý den.