
Miloš Kopal
„Po celém světě je úspěch dobrého jídla stejný - kvalitní suroviny a vařit s láskou."
„Po celém světě je úspěch dobrého jídla stejný - kvalitní suroviny a vařit s láskou."
Miloš Kopal pracuje pro Nestlé Česko s.r.o. od roku 2002. Dlouho žil a pracoval v Německu, Itálii a na Mallorce. Účinkuje v televizních pořadech, zabývá se foodstylingem ve filmové tvorbě, je spoluautor kuchařek a odborných článků. Jeho koníčkem a zároveň také prací je školení a výuka v daném oboru. Kurzy vaření pořádá ve třech jazycích - českém, německém a italském.
Miloš Kopal má mnoho ocenění z celosvětových soutěží a v roce 2004 se na Kuchařské Olympiádě v německém Erfurtu, kdy se tým Culinary Nestlé Team účastnil této olympiády (IKA 2004) poprvé, umístil na vítězných příčkách s celým týmem.