
- Novinky
- Chef academy
Dnešní menu Jirky Středy
Děkujeme za emaily i zprávy, které nám píšete přes Facebook.
Tématicky jsou to zprávy různé, ale některé z nich mají jedno společné téma.
Zajímáte se o to, jaké denní meníčka připravovat, aby se jídla pořád neopakovala a dobře se přepravovala "sebou", při prodeji "přes okýnko".
A to je přesně parketa Jirky Středy.
Chcete vědět, co by připravil on a jak by ingredience kombinoval?
Jirka Středa se zaměřil na to, aby byla denní menu co nejuniverzálnější:
- Menu jsou složena ze surovin, které restaurace běžně používají
- Menu jsou složena s ohlédnutím na rychlost přípravy pokrmu
- Menu jsou složena tak, aby ve formě take away byl pokrm v kvalitě jako při servírování na talíři
- Menu jsou složená tak, aby si každý zákazník mohl vybrat, ať už českou klasiku, grilovanou minutku, zeleninový pokrm i sladkou tečku
Denní menu