Letní focaccia s veganskou Garden Gourmet® Vunou

  • Brand
  • Čas na přípravu
    25 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Sendvič bez masa, který zasytí. 

Suroviny
  • THOMY Veganská majonéza 300 g
  • Focaccia chléb 10 ks
  • Kopr 50 g
  • Listový salát 2 ks
  • Červená cibule 200 g
  • Rajčata 200 g
  • Okurka salátová 200 g
Příprava
  • 1
    Nasekáme kopr, smícháme ho s majonézou a vznikne nám dip.
  • 2
    Focaccia chléb rozkrojíme a potřeme ho z obou stran dipem.
  • 3
    Na chléb naskládáme omyté listy salátu, jemně nakrájené plátky okurky, rajčat a červené cibule.
  • 4
    Vložíme do foccacia chlebu GARDEN GOURMET® Vuna a na závěr krátce zapečeme v kontaktním grilu.