Nestlé Professional - Aktuality ze světa kulinařiny a kávy

Novinky

Nechte se inspirovat novinkami ze světa kávy a kulinařiny.
Veganuary 2021

Je Váš podnik připravený využít potenciál veganského ledna naplno?

Leden je měsíc, kdy nešetříme předsevzetími. Po opulentních vánočních a novoročních hostinách nejeden labužník řeší zvýšenou váhu nebo zdravotní potíže. Leden je také ten nejlepší čas pro změnu stravovacích návyků. Jak doma, tak i v restauraci. Hlavním lákadlem vaší úspěšné nabídky se tak stane jídelní lístek s výběrem veganských a vegetariánských jídel. „Veganuary“, leden bez živočišných produktů, je trend sílící každým rokem. Letos jej podpoří kampaň Veggie Challenge , kterou připravil ProVeg ve spolupráci s Garden Gourmet.   

Rady Jak Promovat Rostlinne Prod

Propagace rostlinného menu

Výrobky na rostlinné bázi, jsou na trhu již nějakou dobu, takže mnozí z vašich hostů o nich již pravděpodobně slyšeli. Toto rostoucí povědomí (a v některých případech i preference) vám usnadní propagaci nových receptů. Zde je několik nápadů, které vám pomohou úspěšně zařadit rostlinné pokrmy i nápoje do vaší nabídky.

Šest Kroků K Úspěchu!

Jak zařadit rostlinná jídla do menu

Zákazníci ve vašem okolí už jistě alternativy masa vyhledávají, musíte jim dát vědět, že je nabízíte. K přilákání pozornosti k nové nabídce zvažte speciální označení restaurace a/nebo využití sociálních médií. Takové označení a pomoc s budováním rostlinné nabídky nabízí například inciativa Rostlinne.cz.

Vegani, vegetariáni - Zákazníci Nové Generace

Vegetarián, Vegan - Zákazníci Nové Generace

Co jedí flexitariáni, vegetariáni či vegani?

Rostlinná strava

Zvyšte obrat svého podniku a nabídněte svým hostům rostlinné pokrmy

Jak získat nové zákazníky? Zeptali jsem se Libora Pozníčka z Rostlinně.cz.

Sandwich with  ham

Jaké jsou důvody proč se lidé rozhodnou omezit nebo zcela vynechat živočišné produkty?

Seznamte se s nejčastějšími důvody a argumenty, které je k pestřejšímu jídelníčku vedou.

Zdravé stravování

Podívejte se na blíže na zdravé stravování a dostatečný příjem proteinů

I vegetariánské a veganské pokrmy jsou bohaté na proteiny a poskytují plno hodnou výživu.

Věděli jste že, tělo potřebuje 22 různých aminokyselin z čehož 9 z nich získává ze stravy?

Nebo že, člověk potřebuje 0,8 g proteinu na každý kg tělesné hmotnosti (asi 50 gramů na osobu vážící 60 kg).

Sensational burger - Garden Gourmet

Kdo jsou zákazníci, kteří vyhledávají vegetariánské, veganské nebo jen prostě bezmasé pokrmy

Kdo jsou zákazníci, kteří vyhledávají vegetariánské, veganské nebo jen prostě bezmasé pokrmy?

Jak Uspesne Zaradit Rostlinne Jidlo Do Vaseho Menu Sest Kroku K Uspechu

Jak úspěšně zařadit rostlinné jídlo do vašeho menu

Rozšiřte povědomí Zákazníci ve vašem okolí už jistě alternativy masa vyhledávají, musíte jim dát vědět, že je nabízíte. 

Zivocisne Ingredience A Jejich Rostlinne Alternativy

Živočišné ingredience a jejich rostlinné alternativy

Vegetariánské alternativy masa jsou blízké známé chuti a struktuře masa. Můžou obsahovat koření nebo jiné chutě, které simulují chuť masa.

BEZMASÁ CESTA KOLEM SVĚTA

Bezmasá cesta kolem světa

Maso a nic než maso už dávno nevede žebříček kuchařských trendů. I když jsou Češi v jeho konzumaci daleko přede všemi státy, už i u nás se ke slovu dostává veganství, vegetariánství i tzv. flexitariánství (výrazné omezení spotřeby masa). S tím souvisí i časté otázky po výživové hodnotě jídel a zejména bílkovinách. Pokud se ale rozhodnete dát šanci rostlinným variantám, odměnou vám bude pestré a vyvážené jídlo se spoustou exotických chutí, kterému neodolají ani zarputilí „masožravci“!

Novinky

Nenašli jste co hledáte?