MAGGI Zlatá obalovací směs sezam 2,6kg
Vynikající obalovací směs na různé druhy smažených pokrmů, kterým dodá křupavý obal a lákavou zlatavou barvu se zářivě bílými sezamovými semínky.
- kvalitní strouhanka – křupavé i při delším výdeji
- šetří čas a práci personálu – směs nahrazuje tři dílčí suroviny, při obalování nevzniká odpad
- použití směsi vyloučí z procesu riziková vejce
- lze využít pro všechny typy smažení (na pánvi, ve fritéze, v konvektomatu)
- směs garantuje nejlepší výsledky, atraktivní vzhled a výborný chuťový profil
- směs výborně drží na obalené potravině a neopadává
- výborně chutná i na studeno (např. kuřecí nuggety apod.)
- vhodné pro použití v konvektomatu
Složení:
STROUHANKA 64,6 % (PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl, mletá sladká paprika, kvasnice), modifikovaný kukuřičný škrob, SEZAMOVÁ semínka 8 %, sušená VEJCE, jodidovaná jedlá sůl (chlorid sodný, jodičnan draselný), slunečnicový olej, regulátor kyselosti (kyselina citronová). % - vztaženo na obsah složky v celém výrobku.
Alergenní složky:
OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK, VEJCE A VÝROBKY Z NICH, SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) A VÝROBKY Z NICH
Může obsahovat - křížová kontaminace:
RYBY A VÝROBKY Z NICH, CELER A VÝROBKY Z NĚJ, SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) A VÝROBKY Z NICH, MLÉKO A VÝROBKY Z NĚJ, PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) A VÝROBKY Z NICH, SKOŘÁPKOVÉ PLODY A VÝROBKY Z NICH (VŠECHNY DRUHY OŘECHŮ)
Výživové hodnoty |
Na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota: |
1586 kJ / 377 kcal |
Tuky: |
9,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: |
2,0 g |
Sacharidy: |
57,4 g |
- z toho cukry: |
5,3 g |
Vláknina: |
7,1 g |
Bílkoviny: |
12,3 g |
Sůl: |
5,25 g |
SKU výrobku: 12319565
Trvanlivost: 12 měsíců
Hmotnost: 2,6 kg
Země výroby: CZ
LOGISTICKÉ ÚDAJE |
Hloubka |
Výška |
Šířka |
Brutto váha |
Netto váha |
Počet ks |
---|---|---|---|---|---|---|
Ks |
94 mm |
290 mm |
182 mm |
2,75 kg |
2,6 kg |
1 |
Karton |
396 mm |
292 mm |
187 mm |
11 kg |
10,4 kg |
4 |
PAL |
1 200 mm |
1 026 mm |
800 mm |
421 kg |
374,4 kg |
144 |
Skladování: Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.
Použití:
- na maso (drůbeží, vepřové, telecí, apod.), ryby, surimi apod.
- zeleninu (brokolice, květák apod.)
- žampiony a lesní houby (zejména hřiby)
- sýr
Příprava:
Připravované suroviny stačí jen namočit v lehce osolené studené vodě, obalit ve směsi a usmažit klasicky v olejové lázni nebo v konvektomatu.
DÁVKOVÁNÍ: 235 g suché směsi + 1 kg masa = 10 porcí; 1 000 g suché směsi + 4,2 kg masa = 42 porcí; 2 600 g suché směsi + 10,9 kg masa = 109 porcí (1 porce = 100 g masa).
Výtěžnost:
cca 10,9 kg masa / 109 porcí (porce 100 g)
Tipy na vylepšení:
Místo vody lze při obalování použít mléko nebo řídké těstíčko