Glazovaná žebra sous vide v chilli marinádě se salsou pico de gallo

  • Brand
  • Čas na přípravu
    1200 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
.
Suroviny
  • 2500 g vepřových žeber
  • 200 g grilovacího rubu
  • 500 g rajčat
  • 50 g čerstvých feferonek
  • 200 ml olivového oleje
  • 2 ks limety
  • 20 g česneku
  • 100 g koriandru
  • 100 g mikrobylinek
  • sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Vepřová žebra očistíme, okořeníme solí, potřeme olejem a zasypeme grilovacím rubem.
  • 2
    Vložíme do vakuovacího sáčku a zavakuujeme. Vaříme v sous vide lázni na 68 °C po dobu 20 hodin.
  • 3
    Žebra vyjmeme ze sáčku, potřeme omáčkou MAGGI Thai sweet chilli a zapečeme v salamanderu.
  • 4
    Rajčata vyjadřincujeme a dužinu nakrájíme na kostičky. K nim přidáme nasekané chilli papričky, koriandr a prolisovaný česnek. Dochutíme solí, olivovým olejem a limetovou šťávou.
  • 5
    Před servírováním vložíme salsu k žebrům a přidáme mikrobylinky.