Telecí steak s rozmarýnem a růžovým pepřem grilovaný s černými olivami a cherry rajčátky

  • Brand
  • Čas na přípravu
    45 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
.
Suroviny
  • 1,8 kg telecí pečeně
  • 150 ml olivového oleje
  • 10 g čerstvého rozmarýnu
  • 10 g růžového pepře
  • 250 g cherry rajčátek, půlených
  • 50 ml olivového oleje
  • 100 g černých oliv, nakrájených na plátky
Příprava
  • 1
    Telecí steaky naložíme v kořenící směsi MAGGI Rotidor, olivovém oleji, nasekaném rozmarýnu a bobulích růžového pepře a marinujeme 24 hodin.
  • 2
    Následně steaky grilujeme na grilovací pánvi dorůžova a udržujeme je teplé.
  • 3
    Ve šťávě z masa orestujeme cherry rajčátka s trochou olivového oleje, přidáme černé olivy a dochutíme směsí MAGGI Rotidor. Naaranžujeme na telecí steaky a servírujeme.