Telecí steak s rozmarýnem a růžovým pepřem grilovaný s černými olivami a cherry rajčátky
.
Suroviny
- 1,8 kg telecí pečeně
- 150 ml olivového oleje
- 10 g čerstvého rozmarýnu
- 10 g růžového pepře
- 250 g cherry rajčátek, půlených
- 50 ml olivového oleje
- 100 g černých oliv, nakrájených na plátky
Příprava
-
1Telecí steaky naložíme v kořenící směsi MAGGI Rotidor, olivovém oleji, nasekaném rozmarýnu a bobulích růžového pepře a marinujeme 24 hodin.
-
2Následně steaky grilujeme na grilovací pánvi dorůžova a udržujeme je teplé.
-
3Ve šťávě z masa orestujeme cherry rajčátka s trochou olivového oleje, přidáme černé olivy a dochutíme směsí MAGGI Rotidor. Naaranžujeme na telecí steaky a servírujeme.