Pečené taštičky se zeleninovým ragú, vunou a salsou pico de gallo
Vegetariánský recept na malé občerstvení.
Suroviny
- 700 g listového těsta
- 200 g jarního hrášku
- 400 g červené cibule
- 400 g rajčat
- 100 g česneku
- 200 g cuket
- 100 ml olivového oleje
- 100 g koriandru
- 50 g chilli papričky
- 2 ks limety
- Sůl
Příprava
-
1Listové těsto vyválíme a pomocí vykrajovátek vykrojíme kolečka.
-
2Na olivovém oleji orestujeme na malé kostičky nakrájenou cuketu, česnek, cibuli, rajčata a hrášek. Přidáme GARDEN GOURMET® Vunu, dochutíme solí a krátce podusíme.
-
3Směs vložíme na vykrojené kolečko listového těsta, přeložením vytvoříme taštičky a ty poté pečeme do zlatova.
-
4K taštičkám si připravíme salsu. Rajčata, česnek a cibuli nasekáme na kostičky, přidáme chilli a listy koriandru. Dochutíme solí, olivovým olejem a limetovou šťávou.