Pečené taštičky se zeleninovým ragú, vunou a salsou pico de gallo

  • Brand
  • Čas na přípravu
    60 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
Vegetariánský recept na malé občerstvení.
Suroviny
  • 700 g listového těsta
  • 200 g jarního hrášku
  • 400 g červené cibule
  • 400 g rajčat
  • 100 g česneku
  • 200 g cuket
  • 100 ml olivového oleje
  • 100 g koriandru
  • 50 g chilli papričky
  • 2 ks limety
  • Sůl
Příprava
  • 1
    Listové těsto vyválíme a pomocí vykrajovátek vykrojíme kolečka.
  • 2
    Na olivovém oleji orestujeme na malé kostičky nakrájenou cuketu, česnek, cibuli, rajčata a hrášek. Přidáme GARDEN GOURMET® Vunu, dochutíme solí a krátce podusíme.
  • 3
    Směs vložíme na vykrojené kolečko listového těsta, přeložením vytvoříme taštičky a ty poté pečeme do zlatova.
  • 4
    K taštičkám si připravíme salsu. Rajčata, česnek a cibuli nasekáme na kostičky, přidáme chilli a listy koriandru. Dochutíme solí, olivovým olejem a limetovou šťávou.