Bagetka s Vunou, salátem a olivovou tapenádou
Bagetka s veganskou Vunou, listy salátu, čerstvou zeleninou a olivovou tapenádou
Suroviny
- 10 ks cereálních bagetek
- 2 ks listového salátu
- 200 g červené cibule
- 200 g rajčat
- 200 g salátové okurky
- 300 g zelených a černých oliv
- 150 g sušených rajčat v oleji
- 50 g listové petržele
- 100 ml olivového oleje
- Sůl
Příprava
-
1Olivy společně se sušenými rajčaty a petrželí rozmixujeme na jemnou tapenádu.
-
2Bagetky rozkrojíme a potřeme tapenádou z obou stran.
-
3Naskládáme omyté listy salátu, nakrájené okurky, plátky rajčat a červené cibule.
-
4GARDEN GOURMET® Vunu promícháme s olivovým olejem a vložíme do bagety.