Bagetka s Vunou, salátem a olivovou tapenádou

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Bagetka s veganskou Vunou, listy salátu, čerstvou zeleninou a olivovou tapenádou
Suroviny
  • 10 ks cereálních bagetek
  • 2 ks listového salátu
  • 200 g červené cibule
  • 200 g rajčat
  • 200 g salátové okurky
  • 300 g zelených a černých oliv
  • 150 g sušených rajčat v oleji
  • 50 g listové petržele
  • 100 ml olivového oleje
  • Sůl
Příprava
  • 1
    Olivy společně se sušenými rajčaty a petrželí rozmixujeme na jemnou tapenádu.
  • 2
    Bagetky rozkrojíme a potřeme tapenádou z obou stran.
  • 3
    Naskládáme omyté listy salátu, nakrájené okurky, plátky rajčat a červené cibule.
  • 4
    GARDEN GOURMET® Vunu promícháme s olivovým olejem a vložíme do bagety.