Čokoládová pěna s piškoty a ovocem

  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Jednoduchý čokoládový dezert z nadýchané pěny a sezónního ovoce.
Suroviny
  • 125 ml smetany
  • 70 g třešní
  • 30 g lesního ovoce
  • 100 g cukrářských piškotů
  • 100 g cukru moučka
  • 125 ml mléka
Příprava
  • 1
    Připravíme NESTLÉ Docello čokoládovou pěnu dle návodu na přípravu a necháme vychladit.
  • 2
    Třešně vypeckujeme a obalíme v moučkovém cukru.
  • 3
    Třešně vypeckujeme a obalíme v moučkovém cukru.
  • 4
    Necháme vychladit.

Tip šéfkuchaře: Pro uchování ovoce v čerstvé kondici můžeme použít cukrářský gel, ve kterém ovoce připravíme.