Plant-based club sendvič s trhaným masem

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Tento recept je skvělým pokrmem na oběd. S kouřovým pikantním nádechem, vyváženými svěžími chutěmi a zářivými barvami.
Suroviny
Trhané
  • Kouřová/uzená sůl
  • Olej
Madras kari majonéza
  • 200 ml veganské majonézy
  • 50 g mangového chutney
  • 20 g nakládané směsi z chilli a limetky
  • 1 lžička Madras kari prášku
Sendvič
  • 20 ks sendvičového chleba
  • 150 g okurek
  • 3 ks rajčat
  • 100 g červené cibule
  • 150 g ledového salátu
  • 5 ks vařených vajec
Příloha
  • 500 g hranolků nebo 200 g bramborových chipsů
Příprava
  • 1
    Na pánvi s olejem osmažíme GARDEN GOURMET® Sensational™ trhané a osolíme kouřovou solí.
  • 2
    Smícháme veganskou majonézu s nasekaným mangem, nakládaným chilli/lime a madraským kari práškem.
  • 3
    Nakrájíme a připravíme všechnu zeleninu.
  • 4
    Opečeme chléb, sestavíme club sendvič a přidáme přílohu.

Smícháme GARDEN GOURMET® Sensational™ trhané s kari omáčkou.

Pro zdravější variantu podáváme se zeleninovou směsí.