Tři mini burgery s veganskými stripsy
Zakousněte se do těchto tří různých křupavých mini burgerů s GARDEN GOURMET® Veganskými stripsy.
Suroviny
- 10 ks mini burgerových bulek
Verze 1
- 130 g kimchi
- 100 ml chilli majonézy (veganské)
Verze 2
- 2 ks avokáda
- 100 ml rajčatového džemu
- 40 g harrisy (volitelné)
- 50 g červené cibule
- 30 ml červeného vinného octa
Verze 3
- 50 ml javorového sirupu
- 50 ml Buffalo wings omáčky (veganské)
- 2 ks baby římského salátu
- ½ ks thajské bazalky
Příprava
-
1Připravíme si všechnu zeleninu a omáčky.
-
2Nakrájíme červenou cibuli na tenké plátky a marinujeme ji ve vinném octu.
-
3Ohřejeme bulky.
-
4GARDEN GOURMET® Veganské stripsy smažíme 3-4 minuty při teplotě 175°C, dokud nebudou zlatavé a křupavé.
-
5Sestavíme mini burgery a servírujeme.
Použijeme různé druhy bulek pro vytvoření inovací v menu.
Dochutíme GARDEN GOURMET® Veganské stripsy směsí oblíbeného koření.