Tři mini burgery s veganskými stripsy

  • Brand
  • Čas na přípravu
    60 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
Zakousněte se do těchto tří různých křupavých mini burgerů s GARDEN GOURMET® Veganskými stripsy.
Suroviny
  • 10 ks mini burgerových bulek
Verze 1
  • 130 g kimchi
  • 100 ml chilli majonézy (veganské)
Verze 2
  • 2 ks avokáda
  • 100 ml rajčatového džemu
  • 40 g harrisy (volitelné)
  • 50 g červené cibule
  • 30 ml červeného vinného octa
Verze 3
  • 50 ml javorového sirupu
  • 50 ml Buffalo wings omáčky (veganské)
  • 2 ks baby římského salátu
  • ½ ks thajské bazalky
Příprava
  • 1
    Připravíme si všechnu zeleninu a omáčky.
  • 2
    Nakrájíme červenou cibuli na tenké plátky a marinujeme ji ve vinném octu.
  • 3
    Ohřejeme bulky.
  • 4
    GARDEN GOURMET® Veganské stripsy smažíme 3-4 minuty při teplotě 175°C, dokud nebudou zlatavé a křupavé.
  • 5
    Sestavíme mini burgery a servírujeme.

Použijeme různé druhy bulek pro vytvoření inovací v menu.

Dochutíme GARDEN GOURMET® Veganské stripsy směsí oblíbeného koření.