Wrap z červené řepy s GARDEN GOURMET® Vunou, žlutou řepou a coleslawem
Wrap z červené řepy s veganskou GARDEN GOURMET® Vunou, marinovanou žlutou řepou a coleslaw salátem
Suroviny
- 300 g THOMY Veganské majonézy
- 1000 g žluté řepy
- 200 g mrkve
- 10 ks tortill z červené řepy
- 200 g rukoly
- 50 g kaparů
- 50 g kopru
- 2 ks citrónů
- 200 ml jablečného octu
- 100 g cukru
- 2 ks koření hřebíček, badyán, kardamom
- Sůl a pepř
Příprava
-
1POSTUP WRAP:
-
2THOMY Veganskou omáčku dochutíme citrónovou kúrou a nasekaným koprem, promícháme a natřepeme na řepnou tortillu.
-
3Přidáme omytou rukolu, veganskou GARDEN GOURMET® Vunu a kapary.
-
4Zarolujeme a rozkrojíme.
-
5POSTUP MARINOVANÁ ŘEPA:
-
6Žlutou řepu očistíme na japonské mandolíně a vytvoříme dlouhé pláty. Nožem seřízneme.
-
7Z vody, jablečného octu, cukru a koření připravíme lák, s kterým pláty zalijeme a zavakuujeme.
-
8Necháme marinovat v chladu cca 4 hodiny.
-
9POSTUP COLESLAW ZE ŽLUTÉ ŘEPY:
-
10Řepu očistíme a nakrájíme na mandolíně na slabé plátky, poté překrájíme nožem na širší nudličky.
-
11Očistíme mrkev a nakrájíme na julienne nudličky.
-
12Přidáme THOMY Veganskou omáčku, sůl a citrónovou šťávu a společně promícháme.
-
13Necháme odležet v chladu.