Plant-based club sendvič s trhaným masem
Tento recept je skvělým pokrmem na oběd. S kouřovým pikantním nádechem, vyváženými svěžími chutěmi a zářivými barvami.
Suroviny
Trhané
- Kouřová/uzená sůl
- Olej
Madras kari majonéza
- 200 ml veganské majonézy
- 50 g mangového chutney
- 20 g nakládané směsi z chilli a limetky
- 1 lžička Madras kari prášku
Sendvič
- 20 ks sendvičového chleba
- 150 g okurek
- 3 ks rajčat
- 100 g červené cibule
- 150 g ledového salátu
- 5 ks vařených vajec
Příloha
- 500 g hranolků nebo 200 g bramborových chipsů
Příprava
-
1Na pánvi s olejem osmažíme GARDEN GOURMET® Sensational™ trhané a osolíme kouřovou solí.
-
2Smícháme veganskou majonézu s nasekaným mangem, nakládaným chilli/lime a madraským kari práškem.
-
3Nakrájíme a připravíme všechnu zeleninu.
-
4Opečeme chléb, sestavíme club sendvič a přidáme přílohu.
Smícháme GARDEN GOURMET® Sensational™ trhané s kari omáčkou.
Pro zdravější variantu podáváme se zeleninovou směsí.