Francouzské ratatouille s bylinkami

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Francouzské zeleninové ratatouille s bylinkami
Suroviny
  • 100 ml olivového oleje
  • 500 g cibule
  • 500 g cukety
  • 500 g lilku
  • 500 g paprik mix barev
  • 100 g česneku
  • 50 g rozmarýnu, tymiánu, bazalky
  • 200 ml bílého vína
  • Sůl
  • Pepř
Příprava
  • 1
    Zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké kostičky.
  • 2
    Na oleji orestujeme nasekaný česnek a připravenou zeleninu.
  • 3
    Po orestování zastříkneme bílým vínem, přidáme nasekané bylinky a BUITONI Salsu di Pomodoro.
  • 4
    Krátce společně prohřejeme a dochutíme solí a pepřem.

Jako příloha se hodí čerstvé bílé pečivo nebo pečené brambory. Můžeme použít také 
jako přílohu ke grilovaným masům, rybám či sýrům.