Provensálská cizrna v rajčatovém ragú

  • Brand
  • Čas na přípravu
    40 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Pečená provensálská cizrna v rajčatovém ragú
Suroviny
  • 100 ml THOMY Combiflex oleje
  • 1500 g vařené cizrny
  • 500 g kořenové zeleniny
  • 200 g cibule
  • 50 g česneku
  • 300 g kapusty
  • 30 g provensálských bylinek
  • 400 g mozzarelly
  • Sůl
  • Pepř
Příprava
  • 1
    Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme kořenovou zeleninu a prolisovaný česnek.
  • 2
    K orestované zelenině přidáme cizrnu a BUITONI Salsu Fresca con Polpa, dochutíme kořením a společně krátce dusíme.
  • 3
    Kapustu ve vroucí osolené vodě zblanšírujeme a překrájíme na kousky.
  • 4
    Kapustu přidáme k cizrně, vložíme do zapékací nádoby a přidáme nakrájenou mozzarellu.
  • 5
    Vše společně krátce gratinujeme.

Jako vhodná příloha je čerstvé bílé pečivo, rýže nebo pečené brambory.