Květák v bylinkové tempuře, roquefortový dip, jarní salát

  • Čas na přípravu
    60 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

.

Suroviny
  • Květák 2000 g
  • Thomy Combiflex 100 Ml
  • Asijská tempura 200 g
  • Bylinky (pažitka, petržel, kopr) 20 g
  • Listy salátu (frisée, dubový, hlávkový) 2 ks
  • Rukola, špenát 200 g
  • Ředkvičky 2 svazky
  • Olivový olej 100 ml
  • Chef Roquefortová Omáčka 500 Ml
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Nakrájíme bylinky, připravíme tempuru a necháme vychladit.
  • 2
    Květák namáčíme do tempury a smažíme na máslovém oleji.
  • 3
    CHEF roquefortovou omáčku použijeme jako studený dip.
  • 4
    Saláty si natrháme, ředkvičky nakrájíme, promícháme s olivovým olejem a dochutíme.