Pečené papriky a GARDEN GOURMET® Sensational™ burger

  • Brand
  • Čas na přípravu
    90 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Krásný a barevný recept bez masa na kterým si pochutnáte.

Suroviny
  • 200 g rýže
  • 200 g cibule
  • 10 g drceného kmínu
  • 10 ks paprik
  • 350 g rajského protlaku
  • 300 g cukru
  • 10 g skořice
  • 2 ks bobkového listu
  • 5 ks nového koření
  • 2 ks citronu
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    GARDEN GOURMET® Sensational™ burger si promícháme s cibulí nakrájenou na jemno, drceným kmínem a uvařenou rýží.
  • 2
    Naplníme paprikové lusky a pečeme na 160° Celsia po dobu přibližně 40 minut.
  • 3
    Na závěr papriky zalijeme rajskou omáčkou. Na oleji si důkladně zarestujeme rajčatový protlak, přidáme cukr a krátce zkaramelizujeme, přidáme divoké koření, skořici a zalijeme vodou.
  • 4
    Krátce povaříme a zahustíme jíškou. Dochutíme solí a citronovou šťávou.