Pečené papriky a GARDEN GOURMET® Sensational™ burger
Krásný a barevný recept bez masa na kterým si pochutnáte.
Suroviny
- 200 g rýže
- 200 g cibule
- 10 g drceného kmínu
- 10 ks paprik
- 350 g rajského protlaku
- 300 g cukru
- 10 g skořice
- 2 ks bobkového listu
- 5 ks nového koření
- 2 ks citronu
- Sůl a pepř
Příprava
-
1GARDEN GOURMET® Sensational™ burger si promícháme s cibulí nakrájenou na jemno, drceným kmínem a uvařenou rýží.
-
2Naplníme paprikové lusky a pečeme na 160° Celsia po dobu přibližně 40 minut.
-
3Na závěr papriky zalijeme rajskou omáčkou. Na oleji si důkladně zarestujeme rajčatový protlak, přidáme cukr a krátce zkaramelizujeme, přidáme divoké koření, skořici a zalijeme vodou.
-
4Krátce povaříme a zahustíme jíškou. Dochutíme solí a citronovou šťávou.