Niçoise bowl s avokádem a provensálským olejem
.
Suroviny
- 300 g fazolových lusků
- 400 g avokáda
- 500 g brambor
- 100 g ředkviček
- 100 g černých oliv
- 2 ks listového salátu
- 200 g červené cibule
- 200 g rajčat
- 200 ml olivového oleje
- 20 g provensálských bylinek
- Sůl
Příprava
-
1Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, které jemně osolíme a upečeme do měkka.
-
2Fazolové lusky krátce blanšírujeme a poté zchladíme.
-
3Zeleninu si očistíme, omyjeme a nakrájíme.
-
4Do bowl misky navrstvíme zeleninu, avokádo, olivy, brambory a na závěr GARDEN GOURMET® Vunu.
-
5Olivový olej dochutíme provensálským kořením a polijeme jím bowl.