Burrito chilli sin carne s GARDEN GOURMET® Veganským mletým
.
Suroviny
- 500 g MAGGI Tomatového základu
- 10 ks pšeničných tortill
- 250 g zakysané smetany
- 2 ks avokáda
- 200 g rajčat
- 2 ks limetky
- 150 g cibule
- 50 g česneku
- 20 g chilli papriček
- 150 g fazolí
- 50 g koriandru
- Sůl a pepř
Příprava
-
1Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, česnek, čerstvou chilli papričku a uvařené fazole.
-
2Přidáme GARDEN GOURMET® Veganské mleté a MAGGI Tomatový základ. Krátce povaříme a dochutíme solí, pepřem a koriandrem.
-
3Z vyzrálého avokáda, prolisovaného česneku a nakrájených rajčat připravíme guacamole, dochutíme olivovým olejem, limetovou šťávou, solí a pepřem.
-
4Rozložíme tortillu, přidáme chilli sin carne z GARDEN GOURMET® Veganského mletého, guacamole a zakysanou smetanu. Zarolujeme a opečeme na pánvi nebo v kontaktním grilu.