GARDEN GOURMET® Veganské kousky a zeleninové brambory

  • Brand
  • Čas na přípravu
    40 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
.
Suroviny
  • 0,1 l Thomy combiflex oleje
  • 800 g Bonduelle Versailles zeleninové směsi
  • 800 g McCain půlených parisenek se slupkou
  • 5 g mleté červené papriky
  • 20 g CHEF Demi glace omáčky
  • 5 g soli
  • 25 g barevného drceného koření
  • 200 g míchaného listového salátu
  • 0,1 l malinového aceta
Příprava
  • 1
    Na pánvičce zahřejeme olej. Přidáme parisien brambory, zeleninovou směs,GARDEN GOURMET® Veganské kousky a dobře vše promícháme.
  • 2
    Listový salát si dochutíme malinovým acetem a servírujeme spolu s bramborami.