Trhaný listový salát s GARDEN GOURMET® Veganskými kousky a s dresinkem vinaigrette

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

.

Suroviny
  • 5 ks listového salátu (frisée, dubový, římský, endivie)
  • 200 g rukoly
  • 100 g třtinového cukru
  • 100 ml THOMY Combiflexu
  • 100 ml balzamikového bílého octa
  • 200 ml olivového oleje
  • 500 g cherry rajčat
  • 500 g jahod
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    GARDEN GOURMET® Veganské kousky orestujeme na oleji.
  • 2
    Salát omyjeme a natrháme, promícháme s rukolou a nakrájenými cherry tomaty.
  • 3
    Ocet, olej a třtinový cukr vložíme do mixéru a vymixujeme v emulzi, dochutíme solí.
  • 4
    Salát promícháme s dresinkem, přidáme nakrájené jahody a GARDEN GOURMET® Veganské kousky.