Trhaný listový salát s GARDEN GOURMET® Veganskými kousky a s dresinkem vinaigrette
.
Suroviny
- 5 ks listového salátu (frisée, dubový, římský, endivie)
- 200 g rukoly
- 100 g třtinového cukru
- 100 ml THOMY Combiflexu
- 100 ml balzamikového bílého octa
- 200 ml olivového oleje
- 500 g cherry rajčat
- 500 g jahod
- Sůl a pepř
Příprava
-
1GARDEN GOURMET® Veganské kousky orestujeme na oleji.
-
2Salát omyjeme a natrháme, promícháme s rukolou a nakrájenými cherry tomaty.
-
3Ocet, olej a třtinový cukr vložíme do mixéru a vymixujeme v emulzi, dochutíme solí.
-
4Salát promícháme s dresinkem, přidáme nakrájené jahody a GARDEN GOURMET® Veganské kousky.