
- Novinky
- Novinky v portfoliu
THOMY Holandská omáčka: krémová, jemná a neodolatelná
Tak krémové, tak jemné. To jsou THOMY Holandské omáčky, které nově najdete v našem portfoliu. THOMY Holanská omáčka nijak neomezí vaší kreativitu, naopak je lahodným doplňkem během chřestové sezóny. Hodí se také k pokrmům z masa, k rybám a mořským plodům, vejcím i zelenině.
Objevte naše nové omáčky
Jak na odvozené omáčky
Z holandských omáček můžete připravit celou řadu dalších vynikajících omáček, např. béarnskou, mušelínovou, maltézskou, choron a Foyot.
Maltézská omáčka
- 750 ml THOMY Holandské omáčky
- 100 ml šťávy z krvavých červených pomerančů
- 30 g kůry z pomerančů
TIP: Maltézská omáčka se skvěle hodí k jemným mořským rybám, mušlím nebo zelenině jako je brokolice, chřest či květák.
Omáčka choron
- 750 ml THOMY Holandské omáčky
- 50 g šalotky
- 100 g vyzrálých rajčat nebo rajčatového pyré
- 30 g nasekaných čerstvých bylinek (pažitka, listová petržel, estragon)
TIP: Omáčka choron je skvělým doplňkem k pečenému a grilovanému telecímu, hovězímu a jehněčímu masu.
Omáčka Foyot
- 500 ml THOMY Holandské omáčky
- 100 g šalotky
- 0,1 l bílého vína
- 1 bobkový list
- 30 g estragonu
- 200 ml CHEF hovězího demi glace
TIP: Omáčka Foyot se hodí ke grilované drůbeži jako je kachna, kuře, ale i k hovězímu steaku a zelenině.
Mušelínová omáčka
- 750 ml THOMY Holandské omáčky
- 200 ml smetany 30%
TIP: Mušelínová omáčka je skvělá k rybám jako je losos, jeseter či mořský ďas.
Béarnská omáčka
- 750 ml THOMY Holandské omáčky
- 100 g šalotky
- 0,1 l bílého vína
- 1 bobkový list
- 30 g estragonu
TIP: Béarnská omáčka je ideálním doplňkem ke grilovanému masu, zelenině či mořským plodům.