Thommy omáčky

THOMY Holandská omáčka: krémová, jemná a neodolatelná

Tak krémové, tak jemné. To jsou THOMY Holandské omáčky, které nově najdete v našem portfoliu. THOMY Holanská omáčka nijak neomezí vaší kreativitu, naopak je lahodným doplňkem během chřestové sezóny. Hodí se také k pokrmům z masa, k rybám a mořským plodům, vejcím i zelenině.

 

Objevte naše nové omáčky

Holandská omáčka je připravena k okamžitému použití – stačí je ohřát a ihned servírovat. Omáčky jsou vhodné také pro gratinování, zapékání a Cook & Chill. Pro ještě jemnější konzistenci můžete omáčky připravit také jako espumu ve šlehačkové láhvi.
Thommy omáčka
THOMY Holandská omáčka GOURMET PREMIUM 1 l
  • vyrobena z přepuštěného másla
  • vysoký obsah žloutků
  • bez konzervantů a barviv a vhodná i pro vegetariány
Thomy Holandská omáčka 1l

THOMY Holandská omáčka 1 l

  • vysoký obsah žloutků
  • bez konzervantů a barviv
  • vhodné pro vegetariány

Jak na odvozené omáčky

Z holandských omáček můžete připravit celou řadu dalších vynikajících omáček, např. béarnskou, mušelínovou, maltézskou, choron a Foyot.

Maltézská omáčka

  • 750 ml THOMY Holandské omáčky
  • 100 ml šťávy z krvavých červených pomerančů
  • 30 g kůry z pomerančů

TIP: Maltézská omáčka se skvěle hodí k jemným mořským rybám, mušlím nebo zelenině jako je brokolice, chřest či květák.

Omáčka choron

  • 750 ml THOMY Holandské omáčky
  • 50 g šalotky
  • 100 g vyzrálých rajčat nebo rajčatového pyré
  • 30 g nasekaných čerstvých bylinek (pažitka, listová petržel, estragon)

TIP: Omáčka choron je skvělým doplňkem k pečenému a grilovanému telecímu, hovězímu a jehněčímu masu.

Omáčka Foyot

  • 500 ml THOMY Holandské omáčky
  • 100 g šalotky
  • 0,1 l bílého vína
  • 1 bobkový list
  • 30 g estragonu
  • 200 ml CHEF hovězího demi glace

TIP: Omáčka Foyot se hodí ke grilované drůbeži jako je kachna, kuře, ale i k hovězímu steaku a zelenině.

Mušelínová omáčka

  • 750 ml THOMY Holandské omáčky
  • 200 ml smetany 30%

TIP: Mušelínová omáčka je skvělá k rybám jako je losos, jeseter či mořský ďas.

Béarnská omáčka

  • 750 ml THOMY Holandské omáčky
  • 100 g šalotky
  • 0,1 l bílého vína
  • 1 bobkový list
  • 30 g estragonu

TIP: Béarnská omáčka je ideálním doplňkem ke grilovanému masu, zelenině či mořským plodům.