Bramborové gnocchi v tomatové omáčce

  • Brand
  • Čas na přípravu
    30 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Bramborové gnocchi v jemné tomatové omáčce s cuketou, slaninou a bylinkami
Suroviny
  • 2000 g bramborových gnocchi
  • 500 g cukety
  • 500 g sušené slaniny
  • 100 g másla
  • 100 g pecorina (italského sýra)
  • 50 g bazalky
  • Sůl
  • Pepř
Příprava
  • 1
    Gnocchi uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    V pánvi pomalu restujeme nakrájenou slaninu, aby nám pustila tuk. Přidáme nakrájenou cuketu a orestujeme společně.
  • 3
    Přidáme BUITONI Sugo Rustico Di Pomodoro, listy čerstvé bazalky a gnocchi
  • 4
    Společně krátce povaříme, zjemníme máslem a posypeme strouhaným ovčím sýrem pecorino.