Italské „čevapčiči“
Italské „čevapčiči“ s tomatovou omáčkou a bylinkami
Suroviny
- 1500 g mletého masa mix
- 200 g cibule
- 50 g česneku
- 50 g listové petržele
- 1 ks vejce
- 50 g saturejky
- Sůl
Příprava
-
1Mleté maso spojíme s nasekanou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanou petrželkou a saturejkou. Dosolíme a z fáše vytvoříme válečky.
-
2Do gastro nádoby nalijeme polovinu BUITONI Sugo Fino di Pomodoro, přidáme válečky z mletého masa a přidáme zbytek BUITONI Sugo Fino di Pomodoro.
-
3Pečeme v konvektomatu na 170 °C po dobu 40 minut.
Jako vhodnou přílohu můžeme použít vařené nebo pečené brambory, zeleninový salát nebo čerstvé světlé pečivo.