Italské „čevapčiči“

  • Brand
  • Čas na přípravu
    60 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
Italské „čevapčiči“ s tomatovou omáčkou a bylinkami
Suroviny
  • 1500 g mletého masa mix
  • 200 g cibule
  • 50 g česneku
  • 50 g listové petržele
  • 1 ks vejce
  • 50 g saturejky
  • Sůl
Příprava
  • 1
    Mleté maso spojíme s nasekanou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanou petrželkou a saturejkou. Dosolíme a z fáše vytvoříme válečky.
  • 2
    Do gastro nádoby nalijeme polovinu BUITONI Sugo Fino di Pomodoro, přidáme válečky z mletého masa a přidáme zbytek BUITONI Sugo Fino di Pomodoro.
  • 3
    Pečeme v konvektomatu na 170 °C po dobu 40 minut.

Jako vhodnou přílohu můžeme použít vařené nebo pečené brambory, zeleninový salát nebo čerstvé světlé pečivo.