Brasírovaná krkovička v tomatové omáčce

  • Brand
  • Čas na přípravu
    150 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10
Brasírovaná vepřová krkovička se špenátem v tomatové omáčce
Suroviny
  • 200 ml THOMY Combiflex oleje
  • 1500 g vepřové krkovice
  • 200 g slaniny
  • 300 g cibule
  • 50 g česneku
  • 300 ml bílého vína
  • 100 g baby listového špenátu
  • Sůl
  • Pepř
Příprava
  • 1
    Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, okořeníme a na oleji prudce orestujeme.
  • 2
    Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, slaninu a česnek a společně restujeme. Přidáme BUITONI Rajčatový protlak a zarestujeme společně se slaninou a cibulí.
  • 3
    Vložíme orestované maso a zalijeme bílým vínem. Poté podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.
  • 4
    Na závěr přidáme omytý špenát a dochutíme solí, pepřem.

Jako příloha jsou vhodné pečené brambory, zeleninový salát nebo rýže.