Gratinované kuřecí enchiladas tortilly
Gratinované kuřecí enchiladas tortilly
Suroviny
- 100 ml THOMY Combiflex oleje
- 1000 g kuřecího stehenního masa
- 200 g cibule
- 300 g rýže
- 50 g koriandru
- 30 g mexického koření
- 10 ks pšeničných tortill
- 500 g cheddar sýra
- Sůl
- Pepř
Příprava
-
1Kuřecí stehenní maso nameleme na hrubší průměr „šajby“.
-
2Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a orestujeme na oleji. Poté přidáme namleté maso a orestujeme.
-
3Rýži uvaříme al dente.
-
4Kuřecí směs dochutíme nasekaným koriandrem, mexickým kořením a solí.
-
5Do směsi vložíme uvařenou rýži a společně s polovinou množství BUITONI Suga Fino Di Pomodoro krátce povaříme.
-
6Tortilly naplníme směsí, zabalíme a vložíme do gastro nádoby.
-
7Naplněné tortilly zalijeme zbytkem BUITONI Suga Fino Di Pomodoro a posypeme cheddarem.
-
8Pečeme při teplotě 170 °C po dobu 20 minut.