Květák v bylinkové tempuře, roquefortový dip, jarní salát
.
Suroviny
- Květák 2000 g
- Thomy Combiflex 100 Ml
- Asijská tempura 200 g
- Bylinky (pažitka, petržel, kopr) 20 g
- Listy salátu (frisée, dubový, hlávkový) 2 ks
- Rukola, špenát 200 g
- Ředkvičky 2 svazky
- Olivový olej 100 ml
- Chef Roquefortová Omáčka 500 Ml
- Sůl a pepř
Příprava
-
1Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Nakrájíme bylinky, připravíme tempuru a necháme vychladit.
-
2Květák namáčíme do tempury a smažíme na máslovém oleji.
-
3CHEF roquefortovou omáčku použijeme jako studený dip.
-
4Saláty si natrháme, ředkvičky nakrájíme, promícháme s olivovým olejem a dochutíme.