Letní musaka s GARDEN GOURMET® Veganským mletým
Letní musaka s GARDEN GOURMET® Veganským mletým, lilkem a cuketami
Lehký a chutěmi nabitý pokrm, který také dokonale zasytí.
Suroviny
- 200 g cibule
- 100 ml olivového oleje
- 200 g mrkve
- 200 g řapíkatého celeru
- 200 g petržele
- 300 g MAGGI Tomatového základu
- 1000 g lilku
- 1000 g cukety
- 50 g bazalky
- 10 g muškátového květu
- Sůl a pepř
Příprava
-
1Kořenovou zeleninu s nakrájíme na kostičky, orestujeme na oleji, přidáme MAGGI Tomatový základ, muškátový květ a bazalku a krátce redukujeme.
-
2Do omáčky vložíme GARDEN GOURMET® Veganské mleté a krátce provaříme.
-
3Nakrájíme lilek a cukety na plátky, nasolíme a necháme odpočinout.
-
4Lilek a cuketu vysušíme papírem a opečeme na olivovém oleji.
-
5Lilek a cuketu vrstvíme podobně jako lasagne.