Letní musaka s GARDEN GOURMET® Veganským mletým

  • Brand
  • Čas na přípravu
    60 min
  • Obtížnost
    Středně těžký
  • Number of servings
    10

Letní musaka s GARDEN GOURMET® Veganským mletým, lilkem a cuketami

Lehký a chutěmi nabitý pokrm, který také dokonale zasytí.

Suroviny
  • 200 g cibule
  • 100 ml olivového oleje
  • 200 g mrkve
  • 200 g řapíkatého celeru
  • 200 g petržele
  • 300 g MAGGI Tomatového základu
  • 1000 g lilku
  • 1000 g cukety
  • 50 g bazalky
  • 10 g muškátového květu
  • Sůl a pepř
Příprava
  • 1
    Kořenovou zeleninu s nakrájíme na kostičky, orestujeme na oleji, přidáme MAGGI Tomatový základ, muškátový květ a bazalku a krátce redukujeme.
  • 2
    Do omáčky vložíme GARDEN GOURMET® Veganské mleté a krátce provaříme.
  • 3
    Nakrájíme lilek a cukety na plátky, nasolíme a necháme odpočinout.
  • 4
    Lilek a cuketu vysušíme papírem a opečeme na olivovém oleji.
  • 5
    Lilek a cuketu vrstvíme podobně jako lasagne.