Niçoise bowl s avokádem a provensálským olejem

  • Brand
  • Čas na přípravu
    45 min
  • Obtížnost
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
.
Suroviny
  • 300 g fazolových lusků
  • 400 g avokáda
  • 500 g brambor
  • 100 g ředkviček
  • 100 g černých oliv
  • 2 ks listového salátu
  • 200 g červené cibule
  • 200 g rajčat
  • 200 ml olivového oleje
  • 20 g provensálských bylinek
  • Sůl
Příprava
  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, které jemně osolíme a upečeme do měkka.
  • 2
    Fazolové lusky krátce blanšírujeme a poté zchladíme.
  • 3
    Zeleninu si očistíme, omyjeme a nakrájíme.
  • 4
    Do bowl misky navrstvíme zeleninu, avokádo, olivy, brambory a na závěr GARDEN GOURMET® Vunu.
  • 5
    Olivový olej dochutíme provensálským kořením a polijeme jím bowl.